Entertainment
11 april 2013 - Ron Smeets

500 Pantech smartphones schitteren in stop motion commercial

Kijk, zo kun je ook reclame maken voor een nieuwe smartphone. Pantech (of diens reclamebureu) kwam op het lumineuze idee om een stop motion commercial te maken waarin 500 Vega 6 smartphones als decor dienst deden.

Geen specs, geen features en geen verkooppraatje. Gewoon een leuke video die ongetwijfeld bij velen blijft hangen. Aan het eind van de stop motion video wordt ook een 'making of' getoond. Erg cool gedaan. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.