Accessoires
09 januari 2006 - Ron Smeets

50 manieren om van je iPod te genieten

Een echte top 50 noemt Jason Kottke het zelf niet, los van het feit dat er momenteel nog maar 44 'hits' in staan, maar het laat wel zien dat de iPod extreem veelzijdig is, voor wie dat nog niet wist.

Je kunt de hele lijst hier bekijken, maar we hebben er een paar leuke uitgelicht.

Geef 'm een tattoo, of laad 'm eens met de hand op. Zin in een cocktail of compleet recept voor een lekker etentje? Ben je je afstandsbediening kwijt? Wil je onze RSS feed op je iPod lezen, dan kun je hier precies zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

Een beetje vreemd, maar wel zo leuk. De eerste échte iPod GSM stamt al uit de jaren 90 ;-) En voor als je in New York op zoek bent naar de beste Pizza-tent: piPod

Kottke zal de 50 binnenkort ongetwijfeld wel halen en dan wacht hem de moeilijke taak de 50 beste te selecteren, of er een top 100 van te maken. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.