Nieuws
01 juli 2009 - Ron Smeets

50 HTC Hero's te winnen

Cowboy Martijn haalde het al effe aan in zijn artikel over de HTC Hero persconferentie van gisteren. HTC gaat tijdens de introductie van het derde Android toestel (na de G1 en de Magic) maar liefst 50 toestellen weggeven.

Hiervoor vindt op woensdag 22 en donderdag 23 juli een speciale actie plaats waarbij speciale HTC-stoelen verspreid worden over verschillende locaties door heel Nederland.

Door gebruik te maken van de informatie op de actiewebsite en Google Maps kunnen liefhebbers de exacte locatie van de HTC-stoelen vaststellen. Wie als eerste met de actieflyer plaatsneemt op de stoel, krijgt gratis een HTC Hero ter waarde van 479 euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.