Nieuws
24 oktober 2011 - Ron Smeets

5 x een iPhone 4S winnen met virtuele puzzeltocht T-Mobile

Vandaag heeft T-Mobile, samen met Repudo, het startschot gegeven voor een virtuele puzzeltocht, #iPhonehunt, die vier dagen duurt en waarbij je kans kan maken op een van de vijf iPhone 4S exemplaren die de provider vrijdag gaat weggeven.

Iedere dag (tot en met donderdag dus) worden overal in Nederland virtuele puzzelstukjes verstopt. Met behulp van de Augmented Reality app van Repudo (beschikbaar voor Android, iPhone en BlackBerry) kun je die 'oprapen'. De vijf personen die donderdag als eerste alle vier de puzzelstukjes bij een T-Mobile shop 'inleveren' ontvangen vrijdag een iPhone 4S.

De winnaars ontvangen gelijk een Push Notificatie van Repudo, dus je weet direct of bij een van de eerste vijf hoort! Je krijgt daarna van ons een persoonlijke uitnodiging voor de uitreiking op vrijdagochtend. Zie je vlak voordat je je laatste stukje wilde pakken dat alle stukjes van de kaart verdwenen zijn? Dan ben je helaas net te laat: de winnaar is dan al gevonden.

Als je een stukje opraapt verdwijnt deze voor 10 minuten. De volgende kan het stukje dus pas 10 minuten na jou oppakken. Een puzzelstukje is op verschillende plekken in Nederland te vinden. Dus als je in Groningen woont hoef je niet ineens naar Amsterdam te komen of andersom. Waar ze komen te liggen is elke dag weer een verrassing, maar als je onze #iPhonehunt op de Social Media kanalen (Twitter, Facebook en Forum) de komende dagen goed in de gaten houdt kan je ze haast niet missen!

Hieronder staat een korte presentatie waarin de virtuele iPhone 4S puzzeltocht uitgelegd wordt en meer informatie over de actie kun je hier nalezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.