Geruchten
24 mei 2012 - Ron Smeets

5 Nexus toestellen op 5-11, de 5e verjaardag van Android

Enkele dagen geleden verscheen het gerucht dat Google van plan zou zijn om eind dit jaar niet één maar vijf nieuwe Nexus toestellen (smartphones en tablets) te onthullen.

Dat gerucht is deze week nogmaals opgedoken maar nu wordt ook een mogelijke lanceerdatum genoemd. Volgens TalkAndroid zou Google namelijk van plan zijn de vijf nieuwe Nexus toestellen op de vijfde verjaardag van Android te gaan onthullen, op 5 november.

Natuurlijk houden Google en de mogelijke fabrikanten van deze nieuwe Nexus smartphones en tablet(s) de kaken vooralsnog stijf op elkaar. Het gerucht gaat dat behalve Samsung en HTC ook LG, Sony en/of Motorola met een Nexus toestel op de proppen zullen komen. Asustek wordt al geruime tijd getipt als de fabrikant voor de eerste Nexus tablet. We zullen het wel zien.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.