Geruchten
21 maart 2008 - Ron Smeets

5 Megapixel Motorola Camphone wordt de ZN5

Als we de berichtgeving van DigiTimes mogen geloven dan wordt 'ZN5' de naam van Motorola's eerste 5 megapixel Camphone.

Het toestel, dat in samenwerking met Kodak ontwikkeld is, zou in de tweede helft van dit jaar op de markt gaan komen, samen met nog enkele nieuwe high-end modellen die onder andere voorzien zullen zijn van GPS.

Berichten over een op komst zijnde 5 megapixel camphone van Motorola circuleren al ruim een half jaar over het internet dus tot het moment dat Motorola zelf met een aankondiging komt noem ik het nog steeds een gerucht.Gerelateerde links:
Eerste foto van een 5 megapixel Motorola Camphone?
Foto en specs van de Motorola Z12 (Skarven) uitgelekt
Foto van de Motorola Texel uitgelekt?
Nieuwe Motorola toestellen op de CTIA?
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Nog meer nieuwe Motorola's gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.