Geruchten
11 april 2006 - Ron Smeets

5 en 10 Gieg Nano in de maak?!

Volgens CoolTechZone gaan er al enkele dagen geruchten de ronde dat Apple bezig zou zijn met de productie van een vernieuwde iPod Nano lijn.

Het meest opvallende daaraan is het feit dat er binnenkort wellicht 5 en 10 Gieg versies van de kleinste iPod telg gaan uitkomen. De achterliggende gedachte van Apple zou te maken hebben met het feit dat er momenteel niets zit tussen de 4GB Nano en de 30GB iPod G5. Klinkt in ieder gaval logisch.

Van de andere kant staat het ook weer lijnrecht tegenover Apple's release van de 1GB Nano, enkele weken geleden.

Zoals met alle geruchten kunnen we ook hiervan natuurlijk niet met zekerheid zeggen of het al dan niet uit de duim gezogen is. Afwachten dus!Gerelateerde links:
Nano nu ook in 1GB versie
De iPod Nano Video
80-uurs accu voor de Nano
Eindelijk covers voor de Nano
Maak je eigen 200 Gig Nano
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.