Toestellen
30 december 2014 - Ron Smeets

4G variant van de nieuwe Moto G op Braziliaanse site van de fabrikant De beste low end smartphone van 2014 wordt mogelijk nog beter

De nieuwe Moto G won onlangs nog de Telecom Award voor beste entry-level (instapmodel) smartphone. In de prijscategorie onder de 200 Euro kun je dus eigenlijk al geen beter toestel kopen.

Als de informatie op de Braziliaanse website van Motorola klopt dan komt binnenkort een 4G variant van de Moto G. Dat is ook zo ongeveer het enige dat er nog aan ontbrak ;) Verder valt ook nog op dat de accu van het 4G model ook flink meer capaciteit heeft; 2390 mAh vs 2070 mAh. Dat scheelt toch ruim 15%, maar 4G verbruikt ook iets meer stroom.

Helaas is nog niet bekend of de 4G versie van de Moto G ook buiten Brazilië zal gaan opduiken en, als dat al gebeurt, of Nederland en België dan ook in dat rijtje staan. Voorlopig is het toestel in ieder geval nog nergens anders te koop dan in het land van Samba voetbal en de Copacabana ;)

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.