Toestellen
26 augustus 2011 - Ron Smeets

4G (LTe) versie Samsung Galaxy S II niet naar Nederland

Samsung staat op het punt om de (Amerikaanse) opvolger van de Galaxy S II te lanceren. Dit toestel krijgt, behalve een groter (4.5 inch) scherm ook 4G (LTe) support. Hij zou tijdens de IFA gepresenteerd gaan worden.

Eerder vandaag bevestigde Samsung Benelux tegenover Tweakers het bestaand van dit toestel. Daarbij werd echter ook meteen gemeld dat de Samsung Galaxy S II 4G niet naar Nederland zal komen. Op zich natuurlijk geen verassing want 4G en LTe zijn, op enkele proefprojecten na, in Nederland voorlopig nog niet beschikbaar.

Voor de liefhebbers hier nog de bekangrijkste specs van de Samsung Galaxy S II 4G:
- 4.5 inchs Super AMOLED Plus display
- 1.5 GHz dual core processor
- Quad band GSM support
- 2G / 3G / 4G support (GPRS, EDGE, UMTS, HSPA en LTe)
- NFC
- WiFi
- Bluetooth
- 8 megapixel camera met (LED) flitser
- 1850 mAh accu

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.