Toestellen
13 maart 2007 - Ron Smeets

4 Megapixel camphone in credit card formaat

Het Koreaanse VK Mobile heeft met de VK2200 een toestel op de lokale markt gezet dat moet kunnen concurreren met de kleintste en platste Samsungs van deze wereld.

Het toestel is niet alleen bijzonder compact, ongeveer de afmetingen van een credit card, maar heeft bovendien een 4 megapixel camera aan boord en weegt slechts 53 gram.

Tot de overige specs behoren onder andere een 1.66inch kleuren display van 160x128 pixels, 128 MB intern geheugen, USB 1.1 en Bluetooth 1.2.

Of we dit toestel ooit ook in Nederland zullen mogen bewonderen is nog maar zeer de vraag. Op de videopreview, na de klik, is het toestel wel te zien met een Duitse UI, dus hij zal wel op de CeBIT staan, vermoed ik.

Via SlashphoneGerelateerde links:
LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd
Plat, platter, platst. . .
Bellen met je credit card
Samsung's credit card GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.