Geruchten
15 januari 2013 - Ron Smeets

4.99 inch Samsung display voor de Galaxy S IV?

Er doen al veel geruchten de ronde over de volgende Galaxy S smartphone van Samsung. Tijdens de CES toonde Samsung Display een 4.99 inch full HD scherm voor smartphones dat begin dit jaar beschikbaar zal komen.

Dat zorgde er natuurlijk weer voor dat de speculatie over de Galaxy S IV, die in eerdere geruchten ook al eens een 4.99 inch scherm toebedeeld werd, weer oplaaide.

We zullen het wel zien, over een maand of drie (vier?) wanneer Samsung de Galaxy S IV onthult. Dat die er gaat komen is een zekerheidje. Van de eerste drie Galaxy S modellen zijn namelijk al meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. Samsung zou wel gek zijn als ze na drie jaar stoppen met het voortborduren op deze winnende formule ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.