Nieuws
12 februari 2007 - Ron Smeets

3GSM, de eerste dag: rustig en 18 graden

Ja, het was een heerlijke eerste dag hier in Barcelona. Het zonnetje scheen, een beetje wind en een graad of 18 maken het drukke mobiele leven een stuk aangenamer.

Zoals ik eerder ook al schreef was het, met uitzondering van de stands van de grote toestelfabrikanten (o.a. Nokia, Motorola, Samsung en LG) vrij rustig. Niet teveel gedrang en genoeg te zien.

Morgen probeer ik in alle vroegte rustig wat plaatjes te schieten en te spelen met diverse nieuwe toestellen die de afgelopen weken en maanden, al dan niet als gerucht, de revue gepasseerd zijn.

Nu is het tijd voor om een terrasje en wat versnaperingen te gaan ‘pikken’.Gerelateerde links:
Live vanaf 3GSM in Barcelona
3GSM begonnen: rustige maandag ochtend
Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM
3GSM komt er weer aan
Filmfestival voor Mobiele telefoons in Barcelona
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.