Nieuws
13 februari 2006 - Ron Smeets

3GSM begonnen

Zoals jullie wellicht weten ben ik de komende dagen aanwezig op het 3GSM Worldcongress. Vanochtend is de aftrap en dankzij onze persaccreditatie hoop ik de komende dagen wat mobiele primeurs te kunnen scoren.

Gisteravond aangekomen en begonnen met een Mobile Meetup, georganiseerd door Stuart Mudie in Cafe Schilling op de Ramblas waar onder andere bloggers als Carlo van Mobhappy, Rafe van All About Symbian en natuurlijk onze persoonlijke favoriet en fashion blogger Anina aanwezig waren.

In de wandelgangen heb ik al vernomen dat zowel Nokia als Sony Ericsson een aantal bijzonder interessante en spraakmakende nieuwtjes zullen gaan showen, dus dat wordt ongetwijfeld smullen :-)

Daarnaast schijnt ook Microsoft groot te gaan uitpakken met een Windows Mobile 5.0 event. Iedereen doet er nogal geheimzinnig over, maar dat zijn we van de gigant uit Seattle wel gewend.

Ik stort mij de komende uren dus in het 3GSM geweld. Wordt vervolgd!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.