Nieuws
12 februari 2007 - Ron Smeets

3GSM begonnen: rustige maandag ochtend

Enkele uren geleden gingen de deuren van 3GSM in Barcelona officieel open en net als vorig jaar was het de eerste uren relatief rustig. Veel bezoekers en andere gasten arriveren ongetwijfeld in de loop van vandaag.

Bovendien staan dit jaar voor het eerst geen keynotes gepland op de eerste dag zodat de bezoekers toch vooral naar de stands en andere events van de exposanten gelokt worden. Het gevolg is wel dat andere bezoekers, die speciaal voor het congres komen, er natuurlijk ook nog niet zijn.

Al met al een rustige maandagochtend dus, maar dat zullen velen die hier al het hele weekend aanwezig zijn niet erg vinden gezien de feestjes en andere bijeenkomsten die aan de vooravond van 3GSM al georganiseerd werden.Gerelateerde links:
Bluetrek ‘Fashion for Heads’ in Barcelona op 3GSM
3GSM komt er weer aan
Filmfestival voor Mobiele telefoons in Barcelona
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.