Nieuws
06 december 2012 - Ron Smeets

3G storing bij T-Mobile (UPDATE)

UPDATE (9u49): Volgens T-Mobile zou de storing rond 09u00 opgelost zijn. Wat precies het probleem was heeft de provder nog niet gemeld, maar het belangrijkste is natuurlijk dat alles weer naar behoren functioneert.

Het is best een tijdje geleden, maar vanochtend lijkt T-Mobile weer 'aan de beurt te zijn' als het gaat om een grote (mobiele) storing. Klanten van de provider in de regio Arnhem, Breda en Eindhoven kunnen op dit moment geen 3G data verbinding met het netwerk krjgen.

Mobiel bellen, en internetten, over de (oude en tragere) 2G verbindingen lukt nog wel. T-Mobile kan nog niet zeggen wat de oorzaak van de 3G storing is en wanneer het naar verwachting opgelost zal zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.