Toestellen
20 september 2005 - Ron Smeets

3G Musicphone van Samsung

Met de introductie van de vorige week aangekondigde Z308 in Hong Kong en Taiwan stapt Samsung ook in die regio in de wereld van 3G musicphones.

Het toestel, een clamshell met een hoog RAZR-design gehalte, ondersteunt onder andere MP3 , AAC(+) en MPEG4 audio en video.

De standaard beschikbare 50Mb geheugenruimte is alleen wat weinig voor de echte muziekliefhebber. Die zal dan ook blij zijn met de T-Flashcard optie om er maximaal 256Mb, wat nog steeds niet enorm is, bij te stoppen.

De Z308 beschikt verder over een 1.3MP cam en twee displays, een 262K kleuren TFT en een OLED scherm aan de buitenzijde.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.