Toestellen
12 juni 2008 - Ron Smeets

3G iPhone zonder abonnement vanaf 499 Euro

Vodafone heeft de losse toestelprijzen van de 3G iPhone voor de Italiaanse markt bekendgemaakt.

Klanten kunnen het toestel daar dus ook zonder abonnement kopen voor respectievelijk 499 (8GB versie) en 569 Euro (16GB versie).

Die prijzen liggen, voor een Smartphone, niet ver af van die van concurrerende toestellen zoals de HTC Touch Cruise die daar 549 Euro kost, zonder abonnement.

De vraag is nu natuurlijk of andere Europese aanbieders, en dan in het bijzonder T-Mobile hier in Nederland, de 3G iPhone ook los gaat verkopen met een vergelijkbaar prijskaartje.Gerelateerde links:
Introductie 2e generatie iPhone op 9 juni
UMTS iPhone binnen enkele weken naar Italië
Daar is ie dan. . . De UMTS iPhone
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Franse simlock vrije iPhone goedkoper dan Duitse?
Ulocked iPhone kost €749 in Frankrijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.