Geruchten
10 september 2007 - Ron Smeets

3G iPhone vanaf 12 November in Duitsland te koop?

Tja, bovenstaande uitgelekte advertentie (klik voor een grote versie) is redelijk eenduidig: vanaf 12 November zal T-Mobile de iPhone officieel in Duitsland op de markt gaan brengen.

Wat echter, behalve de releasedatum, nog meer opvalt is dat de iPhone die hier (in Duitsland dus) op de markt gaat komen voorzien zal zijn van 16GB geheugen en 3G (UMTS) met HSDPA support heeft. Dat klinkt goed.

Met abbonement zou de Europese iPhone dus 499 Euro gaan kosten.

Letwel, we hebben het hier nog altijd over een gerucht. De advertentie is, zo zegt de bron, uitgelekt. Hoewel het er allemaal redelijk geloofwaardig uit ziet moeten we toch nog niet te hard van stapel lopen.

Ik twijfel zelf nog het meest aan de naamgeving in de advertentie. Daar wordt de iPhone tot twee keer toe aangekondigd als de Apple iPod 16GB. Het zou dus ook een gephotoshopte advertentie van de nieuwe iPod Touch kunnen zijn. . .

Via: TUAWGerelateerde links:
iPhone heel even 'te zien' op Duitse T-Mobile site
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.