Toestellen
10 juni 2008 - Ron Smeets

3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile

Het heeft even geduurd en de afgelopen weken leek het wel alsof Nederland het enige iPhone loze land ter wereld zou blijven maar nu, daags na de officiele introductie van de 3G iPhone in de VS, is de kogel dan toch door de kerk.

T-Mobile is de 'gelukkige' provider die de nieuwe versie van de iPhone vanaf volgende maand (11 Juli) hier zal gaan verkopen.

De prijs en bijbehorende abonnementsvormen zijn nog niet bekend gemaakt maar gezien het feit dat Apple gisteren aankondigde dat de 3G iPhone vanaf 199 dollar te koop zal zijn, in combinatie met een abonnement natuurlijk, gok ik er op dat de prijs van het 8GB model hier ook rond dat bedrag zal liggen, in Euro's weliswaar.Gerelateerde links:
Daar is ie dan. . . De UMTS iPhone
3G iPhone (met subsidie) vanaf 20 Juli bij Vodacom
Ruim eenderde van MC lezers wil een iPhone
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.