Geruchten
09 juni 2008 - Ron Smeets

3G iPhone (met subsidie) vanaf 20 Juli bij Vodacom

Terwijl de halve wereld wacht op de officiele introductie van de 3G iPhone, later vandaag in de VS, is het laatste gerucht over de nieuwste Apple afkomstig uit Zuid Afrika.

Daar zou het toestel vanaf 20 Juli in de Vodacom (onderdeel van Vodafone) winkels moeten liggen, zo meldt de lokale Times.

Andere bronnen melden bovendien dat Apple met diverse providers in gesprek is om de (3G) iPhone voortaan gesubsidieerd te gaan aanbieden.

Mits deze berichten juist zijn zou dat natuurlijk ook goed nieuws voor Nederland zijn. De toestelmarkt in ons kikkerlandje leunt namelijk al jaren op provider- en operator subsidies.Gerelateerde links:
iPhone 3G in drie kleuren met maximaal 32GB geheugen
Oostenrijk wordt 3G proeftuin voor de iPhone
Ga jij een iPhone kopen?
Ruim eenderde van MC lezers wil een iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.