Nieuws
19 april 2011 - Ron Smeets

3D UI demo van iXonos op MeeGo en de N900 (Maemo)

Het is een demo en het Finse iXonos heeft daarvoor met toestemming even gebruik mogen maken van Sony Crackle's videostreaming service, maar in onderstaande video kun je wel zien dat het ontwikkelen van een stereoscopische 3D UI op zowel MeeGo (een Lenovo S10-3t) als Maemo (op de Nokia N900) mogelijk is.

Natuurlijk kun je dit in een 2D video moeilijk zien, maar de makers zijn in ieder geval behoorlijk enthousiast dat ze er in geslaagd zijn ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=lvWF43znUX4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.