Accessoires
08 januari 2011 - Ron Smeets

3D display voor smartphones van LG (video)

In Las Vegas toonde LG een 3D display voor smartphones. Het is niet de eerste keer dat 3D in een mobiele telefoon getoond wordt.

Of dit echter toekomst heeft, waag ik vooralsnog te betwijfelen. Met deze afmetingen zal de 3D beleving niet echt spectaculair zijn. Nog los van de hogere prijskaartjes die ongetwijfeld aan toestellen met een 3D display zullen hangen, tegen de tijd dat ze op de markt komen. Hieronder staat nog een videodemo van LG's 3D display, gemaakt door de boys van Engadget.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.