Accessoires
13 oktober 2005 - Ron Smeets

3D Camphone van Samsung

Nee, dit is geen typefout! Die 'D' hoort geen 'G' te zijn!Volgens een bericht op Telecoms Korea hebben de creatievelingen bij Samsung weer eens flink uitgepakt met de ontwikkeling van een 3D cameramodule voor camphones.

Straks kunnen we dus Jaws 3D kijken op onze mobieltjes of zelf een 3D versie van The Blair Witch Project maken. Volgens Samsung maken speciale technieken in de cam, gecombineerd met speciale 3D TFT displays het tevens mogelijk om zonder dat domme brilletje de 3D opnames te bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.