Nieuws
27 maart 2010 - Ron Smeets

3800 bellende New Yorkers op de bon

De politie van New York heeft vrijdag tijdens een grootscheepse actie tegen bellende en sms-ende bestuurders overdag zo'n 3800 bekeuringen uitgedeeld. Dit aantal was rond zes uur 's avonds al bereikt. De eindstand is nog niet bekend, de actie duurde tot middernacht.

Het lijkt er op dat de New Yorkers zich iets beter gedragen op dit gebied. Tijdens de vorige 24-uurs actie, op 21 Januari, werden namelijk bijna 7500 bekeuringen uitgedeeld.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.