Entertainment
11 november 2011 - Ron Smeets

360-video met zes Xperia Neo's

360 graden video's zijn cool, maar het is nog geen feature die in videocamera's van (smart)phones ingebouwd zit ;-)

Hieronder kun je een leuke 360 graden video zien die gemaakt is met 6 Sony Ericsson Xperia Neo's. De eerste video toont enkele opname's tijdens de opnames en van het eindresultaat en in de tweede en derde video wordt uitgelegd hoe ze de zes toestellen technisch aan elkaar gekoppeld hebben en laten ze ook een kijkje achter de schermen zien. Erg cool dit.

http://www.youtube.com/watch?v=-smYSGCYB2chttp://www.youtube.com/watch?v=8SDs0Z0T_cwhttp://www.youtube.com/watch?v=dUwaXu8CyUI

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.