Nieuws
15 oktober 2006 - Ron Smeets

3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .

Zelf hou ik niet van die standaard mijlpalen zoals de '1000ste' of 100.000ste maar ik ben meer van de getallen die om een andere reden opvallen zoals '999', '4711' of '101.101'.

Daarom wil ik ook wel even stil staan bij deze posting, nummer 3333. Pfew, wat een aantal. En dat in nog geen 16 maanden. Over passie gesproken! Op naar de 9999!

Bij deze wederom een vet BEDANKT voor Elske, Gerben, Rick, Henk, Paul en Jeroen en niet in de laatste plaats ook aan alle bezoekers en lezers! Een groep die nog steeds elke maand met 10 tot 20% groeit!

Zijn er onder jullie nog potentiele bloggers met een passie voor mobieltjes, gadgets, games en alles daaromheen die bereid zijn om minimaal één a twee postings per week te schrijven, meld je dan per email bij mij op: redactie@mobilecowboys.nlGerelateerde links:
Wanted: MobileCowboys en/of –girls
Mobiele bloggers gezocht. . .
MobileCowboys in een nieuwe jas!
De 1000e MobileCowboys posting!!!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.