Geruchten
25 maart 2012 - Ron Smeets

30 maart duikt op als nieuwe datum voor 'n Samsung UK launch

Ja hoor, er is weer een nieuwe 'Samsung datum' opgedoken; 30 maart (2012). Dit keer bij een Engels filiaal van Phones4U en natuurlijk gaan direct weer de geruchten dat het hier wel eens de landering van de Galaxy S III kan betreffen.

Mij lijkt dit in ieder geval erg onwaarschijnlijk. Samsung doet vrijwel nooit aan 'provider- of winkel only' lanceringen en zeker niet met haar high-end modellen, alhoewel de Galaxy Nexus in Engeland wel eerst exclusief bij Phones4U verkocht werd. Enfin, kijk zelf maar naar de foto van de betreffende etalage.

Daarop is inderdaad de datum 30 maart te zien, het logo van Samsung en twee 'bioscoop gordijnen'. We zullen het wel zien, eind deze week.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.