Nieuws
28 juli 2010 - Ron Smeets

27 minuten met Windows Phone 7

Sinds een week of zo wordt eet internet overstelpt met Windows Phone 7 previews. Nou ja, zo erg is het nog net niet, maar ze schieten wel als paddestoelen uit de grond.

Zelf heb ik al even met de LG Optimus 7 kunnen spelen, helaas zonder dat daarvan foto's of video's gemaakt mochten worden, en ik was ook positief verrast over de werking van het nieuwe Mobiele OS van Microsoft. Hieronder staat nog een preview van ruim 27 minuten, verdeeld over vier video's. Daarin komt bijna elke functie wel even langs. Ook dit is weer een presentatie van iemand van Microsoft wel, maar toch Enjoy!

Via: Magnus.de

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.