Nieuws
13 april 2009 - Ron Smeets

250.000 Dollar voor gouden tip

Vorige week hebben onverlaten een groot deel van Silicon Valley plat gelegd door acht glasvezel kabels van AT&T door te 'knippen'.

Het is de Amerikaanse providers er alles aan gelegen om de daders te vinden en daarom looft men nu een beloning uit van maar liefst 250.000 dollar voor de gouden tip.

Mocht je dus weten wie vorige week in Californië enkele kabeltjes doorgezaagd heeft en in geldnood zitten dan kun je AT&T bellen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.