Accessoires
11 januari 2010 - Ron Smeets

24 nieuwe Tablets op de CES

Op de CES in Las Vegas waren Tablet PC's een hot item. En dan bedoel ik niet de nodige nieuwe geruchten rondom de iSlate van Apple, die officieel nog steeds niet bestaat, maar er werden maar liefst 24 nieuwe Tablet's gepresenteerd.

Cowboy Harold van StyleCowboys maakte een mooi foto-overzicht van deze nieuwe speeltjes. Natuurlijk zullen ze niet allemaal in Nederland te koop zijn en ze hebben ook niet allemaal 3G support aan boord, maar het is wel een indrukwekkend lijstje.

Hieronder heb ik mijn vijf favorieten (vooral op uiterlijk gekozen), bij elkaar gezet. De hele lijst kun je op StyleCowboys bekijken.

MSI Dual-Screen 10-inch Tablet (via Gizmodo) MSI-Dual-Screen

Dell 5-inch Slate (via Engadget) Dell-5-inch-Slate

Sony Dash Internet Viewer Touchscreen Tablet (via Engadget) Sony-Dash

JooJoo Tablet (via Gizmodo) JooJoo

ICD Vega Tablet (via Slashgear) ICD-Vega

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.