Nieuws
18 april 2008 - Ron Smeets

24 April D-Day voor Motorola?

De Amerikaanse toestelfabrikant heeft aangekongd dat men op 24 April de resultaten van het eerste kwartaal bekend zal maken.

Op zich niet zo'n spannend nieuws, ware het niet dat Motorola natuurlijk al geruime tijd aan een vrije val bezig is, het management vlucht of op straat gezet wordt, samen met de nodige personeelsleden, en de geruchten cq voorspellingen over een verkoop of zelfs het einde van de toestel divisie ook steeds sterker worden.

Het zal mij benieuwen wat Motorola volgende week gaat presenteren. Liefhebbers kunnen de persconferentie live via internet volgen.Gerelateerde links:
Omzet Motorola in 2007 met 33% gedaald
Gaan Samsung en Sony Ericsson voorbij aan Motorola?
Amerikaanse toestelmakers in de problemen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.