Toestellen
02 januari 2013 - Ron Smeets

2013 begint goed: we geven 2 x een Nokia 808 PureView weg

Natuurlijk moet ik eerst alle lezers nog een gelukkig en succesvol nieuw jaar wensen. De afgelopen vier dagen was ik offline, heb ik gebarbecued tijdens de oudjaarsavond en nieuwjaarsnacht (mijn traditionele laatste én eerste BBQ van het jaar ;-)) en nu ben ik weer helemaal klaar en opgeladen voor een nieuw jaar waarin we heel veel nieuwe Mobile Cowboys activiteiten gaan ontplooien. De shop is daar een van maar jullie zullen de komende maanden nog veel meer van mij en de andere cowboys horen. 2012 is afgesloten. Dat was voor mij zelf niet zo'n heel fijn jaar (persoonlijk) maar dat jaar hoort nu definitief tot het verleden.

De eerste tien dagen van het nieuwe jaar beginnen meteen goed. Tot en met zondag 13 januari kun je namelijk kans maken op een van de twee Nokia 808 PureView toestellen die we weg gaan geven in samenwerking met Nokia Nederland. Wat je moet doen om kans te maken kun je hieronder lezen.

Voor de afwisseling wordt het eens een keertje geen Twitter of Facebook actie ;-)) De Nokia 808 PureView valt natuurlijk vooral op vanwege zijn extreem goede camera met PureView technologie, een 41 megapixel sensor en Rich Recording Audio.. De opdracht is eenvoudig. Stuur een door jou gemaakte originele, opvallende of originele foto met je huidige toestel naar redactie@mobilecowboys.nl. Zet in de titel van het bericht 'Nokia 808 Pureview Wedstrijd'. Vermeld in het bericht ook je adresgegevens, mobiele nummer en met welk toestel de foto gemaakt is. Het spreekt voor zich dat de ingezonden foto's wel 'netjes' moeten blijven. Verder is het aan jullie om ervoor te zorgen dat jouw inzending er uit springt.

Je mag meerdere foto's inzenden maar alleen de laatste inzending (gemeten naar het tijdstip waarop de email van de inzending bij ons binnenkomt) dingt mee naar de prijzen. Dus, als je een foto instuurt en je ontdekt in de dagen daarna nog een leukere situatie die je op de gevoelige camphone plaat wilt vastleggen en je denkt dat je daarmee meer kans maakt, dan mag je die ook inzenden en 'vervalt' je eerder ingezonden foto. Het moge duidelijk zijn dat ik hiermee de wedstrijd zo eerlijk mogelijk wil houden. Iedereen heeft zo evenveel kans om te winnen.

Maandag 14 januari worden de twee fraaiste, origineelste en/of opvallendste foto's geselecteerd. De inzenders van die foto's winnen een gloednieuwe Nokia 808 Pureview en zullen per mail gecontacteerd worden. De winnende foto's worden natuurlijk ook hier gepubliceerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.