Nieuws
02 januari 2006 - Ron Smeets

2006: Het jaar van. . . ?

Het nieuwe jaar is alweer meer dan een dag 'oud'. Na alle voorspellingen en aankondigingen voor 2006 van de afgelopen maanden zou ik nu wel eens graag van onze lezers willen 'horen' wat jullie van dit jaar, als het om (mobiele) gadgets gaat, verwachten?

Gaan we massaal mobiele TV kijken? Zien we de eerste 10+MP camphone? Wint Windows Mobile de strijd met Symbian? Komt de PS3 op tijd? Worden Laptop's nóg goedkoper? Welke nieuwe iPod's kunnen we verwachten?

Enfin, zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar wat denken en vinden jullie?!?Gerelateerde links:
Mobiele muziek goed voor 6 miljard in 2006
Nokia's TV GSM in 2006 in de winkels
19 Sky TV zenders in 2006 bij Vodafone UK
Accoord over .mobi domein extensie
T-Mobile's UMTS Turbo
Top10 voorspellingen voor 2006
De glazen bol van de Yankee Group
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.