Nieuws
21 februari 2014 - Redactie MobileCowboys

200% meer mobiele boekingen door release iOS app

Toen ebookers vorig jaar haar iOS reisapp uitbracht durfden ze waarschijnlijk niet te dromen van de resultaten die nu ze nu behaald hebben. In 2013 steeg het aantal mobiele boekingen met 200%.

Logisch dus dat er sinds deze week ook een Android versie van de ebookers.nl all-in-one reisapp beschikbaar is. Het reisbureau verwacht dat door de lancering voor Android het aantal mobiele boekingen nog sterker zal toenemen. 

De Android-app heeft alle functies van de iOS-app en die reisapp werd vorig jaar al in 10 Europese landen als beste beoordeeld. Het sterk groeiende aantal Android-gebruikers kan nu ook onderweg vliegtickets, hotels en huurauto’s boeken en profiteren van de exclusieve mobiele ebookersdeals met tot 65% korting op hotels.

Exponentiële groei in mobiele boekingen
“De vraag naar toegankelijke en gemakkelijk te boeken reizen groeit exponentieel. Het aantal mobiele boekingen is vergeleken met vorig jaar verdrievoudigd en in december hadden we zelfs perioden waarin 50% van de hotelboekingen via de mobiele telefoon werd gedaan”, aldus Rob Define, vicepresident International Product Strategy & Mobile ebookers. De verkoopverwachting van het aantal Android-toestellen in 2014 ligt boven de miljard toestellen*, dit is een toename van 23% ten opzichte van 2013. Na de lancering van de iOS-app van ebookers, steeg het aantal mobiele boekingen met 200% ten opzichte van 2012**. Deze stijgende vraag naar een gemakkelijke manier van mobiel boeken is overduidelijk.

All-in-one: vliegtickets, hotels en autohuur in één klik
Deze all-in-one reisapp biedt gebruikers de mogelijkheid om een complete reis in één keer te boeken. Dankzij de uitgebreide sorteer- en filtermogelijkheden kunnen gebruikers tegelijkertijd hun vlucht, hotel en huurauto boeken. De app biedt direct toegang tot recente zoekopdrachten en details van de vluchtstatus. De reisapp slaat de reisbescheiden op en gebruikers kunnen deze ook offline bekijken. Gebruikers van deze reisapp profiteren daarnaast van exclusieve mobiele kortingen. Naast de lastminuteaanbiedingen biedt de app ook dagelijkse aanbiedingen.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl