Accessoires
18 september 2005 - Ron Smeets

2 nummers, 1 telefoon? Weer niet helemaal!

We hebben al eens eerder een vergelijkbaar gadget gevonden waarmee je 2 simcards in 1 telefoon kunt stoppen, maar je was dan nog niet op beide nummers tegelijk bereikbaar.

Het Chinese Guangzhou Better International heeft voor dit probleem in haar nieuwe Super TwinSim Card helaas ook geen oplossing, dus ik blijf zeggen: Bijna is nog steeds helemaal niet.

Wat wel beter werkt is de schakeling tussen de twee mobiele nummers. Hiervoor hoeft bij de TwinSim card de telefoon niet meer telkens te worden uit- en aangezet.

O ja, voor ik het vergeet: Om de twee simcards in de TwinSim te kunnen krijgen moet je wel een beetje kunnen 'knippen en plakken'. Het is de bedoeling dat je de chip uit beide simcards 'knipt' en die vervolgens plaatst in de TwinSim. Met andere woorden, er is geen weg terug!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.