Geruchten
12 november 2009 - Ron Smeets

1e Samsung Bada Phone gespot?

Gisteren kondigde Samsung de komst, in 2010, van haar eigen mobiele besturingssysteem, Bada, aan. Vandaag zou, als de geruchten klooppen, al een afbeelding van het eerste toestel dat met dat nieuwe OS uitgelekt zijn.

GSMHelpdesk ontving vandaag de betreffende afbeelding in hun mailbox (grote foto hieronder). Behalve het geanimeerde plaatje werden er (nog) geen verdere details over de specs en zo vrijgegeven door de anonieme bron.

UPDATE: Schijnbaar is dit toestel niet alleen een Bada Phone, maar ook een 4.5 inch Android monster Kijk maar naar de tweede foto hieronder (met dank aan Cowboy Dennis),-)))

De vraag is nu natuurlijk of dit echt een Samsung Bada toestel is of dat het 't werk is van een Photoshoppende Samsung fan. Ik moet in ieder geval bekennen dat het toestel op de foto er niet echt uit ziet als de Samsung's die we al kennen en denk dus het laatste. Wat vinden jullie? Samsung-Bada-Handset Samsung-Android-45inch

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.