Geruchten
04 maart 2010 - Ron Smeets

1e LG Windows Phone 7 toestel krijgt de codenaam Panther

De afgelopen week is al enkele keren het gerucht opgedoken dat LG 's werelds eerste Windows Phone 7 Series smartphone op de markt zal brengen, later dit jaar. Het vermeende toestel was ook online al even te zien.

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan is nu ook de codenaam bekend: LG Panther. Klinkt agressief, sterk en snel. Nu maar hopen dat deze naam, als die juist is, ook iets zegt over de specs en werking van het toestel zelf ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.