Entertainment
18 juni 2010 - Ron Smeets

1e iPhone 4 fanboy staat al in de rij

Sorry, maar deze video (na de klik) vond ik toch té hilarisch om links te laten liggen. In de VS is namelijk nu al de eerste iPhone 4 fanboy gespot die bij een Apple winkel ligt te wachten tot hij zijn (gereserveerde) nieuwe iPhone kan ophalen, over een week!

Zonder nu meteen te kwetsend te worden, hij klinkt niet bepaald als een van de meest snuggere Amerikanen. Ik moest eigenlijk aan deze redneck sketch van Jeff Foxworthy denken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.