Geruchten
10 augustus 2011 - Ron Smeets

1e Android Ice Cream Sandwich toestellen komen in oktober?

Een defintieve release datum van de volgende Android versie, Ice Cream Sandwich, is er nog niet. Dat betekent dat de geruchtenmolen nog op volle toeren kan draaien. Eind juni werd al eens gespeculeerd dat de Nexus Prime van Samsung wel eens het eerste toestel met deze Android versie zou kunnen worden.

Het Amerikaanse BGR zegt nu informatie te hebben dat de eerste Ice Cream Sandwich toestellen al in oktober in de winkels zullen gaan verschijnen.

De belangrijkste reden voor deze geruchten zou zijn dat deze toestellen dan direct kunnen gaan concurreren met de nieuwe iPhone 5. Natuurlijk is ook de release van dat toestel nog steeds niet officieel bevestigd. Die zou volgens de geruchten in september of oktober gaan uitkomen. Ofwel, er wordt weer volop gespeculeerd deze zomer ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.