Geruchten
20 november 2012 - Ron Smeets

1e 'Android 5.0 bewijs'; gespot in benchmarks van Sony LT30i

Nog lang niet ieder Android toestel, dat daarvoor in aanmerking komt of gaat komen, heeft al een update naar Android Jelly Bean (4.1 of 4.2) ontvangen. Het eerste 'bewijs' voor de onvermijdelijke komst van Android 5.0, die vermoedelijk met de naam Key Lime Pie door het leven zal gaan, is echter ook al gespot.

In enkele benchmark resultaten van een nog onbekende Sony Smartphone, de LT30i. Nou ja, niet helemaal onbekend want de huidige Xperia T heeft namelijk het typenummer LT30.

Hieronder kun je een screenshot van de betreffende, NenaMark, benchmark tests zien. Daarin wordt dus Android 5.0.0 als OS genoemd. De Sony LT30i zou verder voorzien zijn van een 1.6GHz Qualcomm MSM8260 processor met Andreno 220 graphics. De complete schermresolutie wordt niet vermeld, alleen 720 pixels.

Volgens de geruchten zou de volgende Android versie, 5.0 dus, ergens in februari of maart officieel door Google gepresenteerd worden, maar die berichten zijn nog niet bevestigd.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.