Toestellen
27 januari 2010 - Ron Smeets

16GB versie van de Nokia X6 onthuld

De Nokia X6 was, tot de komst van de Sony Ericsson Satio, een van de betere Symbian S60 toestellen maar helaas is hij uiterlijk niet echt bijzonder. dat schreef ik enkele maanden geleden ook al in mijn eerste indruk preview.

Gisteren heeft Nokia de X6 nog wat extra leven ingeblazen met de aankondiging van een, goedkopere, 16GB versie.

Deze zal nog voor het eind van dit kwartaal in de winkels moeten liggen. De prijs is nog niet bekend, maar het gerucht gaat dat het prijskaarje van deze X6 rond de 100 Euro lager komt te liggen. Natuurlijk heeft de X6 nu ook de gratis navigatie van Nokia aan boord. Da's dan weer het goede nieuws. En ach, als je het toestel in een houder vastklemt dan valt het ietwat lelijke design natuurlijk ook minder op ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.