Geruchten
15 oktober 2012 - Ron Smeets

16 iPad Mini versies, met prijzen, in Media Markt systeem

Een Duitse bron heeft de hand weten te leggen op een lijstje dat, naar eigen zeggen, afkomstig is uit het bestel-of de product inventaris systemen van de Media Markt.

Daarop is te zien (grote afbeelding hieronder) dat de electronicawinkel 16 modellen van de iPad Mini gaat opnemen in haar assortiment. Het betreft de 8, 16, 32 en 64 GB iPad Mini die allemaal in wit, zwart, met WiFi en WiFi + 3G uitvoeringen te koop zullen zijn. De prijzen worden ook genoemd.

Zoals je hieronder kunt zien zou de iPad Mini vanaf 249 Euro verkocht gaan worden bij de Media Markt. Dit is de prijs voor de 8GB WiFi only versie. Het duurste model, de 64GB WiFi + 3G gaat 649 Euro kosten. Als het lijstje waarheidsgetrouw is natuurlijk. Vooralsnog moeten we nog maar even afwachten. Diverse geruchten noemen 23 oktober als de mogelijke datum waarop Apple de iPad Mini officieel zal onthullen.

Bron (Duits)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.