Entertainment
06 april 2010 - Redactie MobileCowboys

12e Man WK competitie van Sony Ericsson

PERSBERICHT - Speciaal voor alle Oranjefans in Nederland heeft Sony Ericsson de 12e Man kwalificatie in het leven geroepen. In vier oranjegetinte opdrachten mag iedereen laten zien hoe ver zij gaan om Oranje te steunen, om daarmee te bewijzen dat zij de ultieme 12e Man zijn.

Deelname is gratis en de meest originele inzending wordt beloond met een WK arrangement voor 2 personen, inclusief kaarten voor de finale van de 2010 FIFA World Cup.

De opdrachten voor de 12e Man kwalificatie zijn:

  • Laat zien hoe ver jij gaat om Oranje te steunen – Upload een foto of video waarmee je bewijst de ultieme Oranjesupporter te zijn.
  • Met welk spandoek help jij Oranje aan de overwinning? Gebruik de spandoek-anizer op de site en laat weten hoe jouw unieke spandoek er uit ziet!
  • Hoe zou jij het Wilhelmus supporter-proof maken? De eerste twee zinnen zijn alvast verzonnen op de site. Nu de rest nog…
  • Kleur Nederland Oranje - Maak iets in Nederland oranje en upload je bewijs in de vorm van een foto of video.

Zodra men een opdracht heeft gedaan, wordt er een update geplaatst op Twitter, Hyves of Facebook. Tot en met 25 april 2010 kunnen Oranjefans zich inschrijven voor de 12e Man kwalificatie op www.sonyericsson.nl/12eman

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl