Entertainment
26 oktober 2007 - Ron Smeets

1200 Euro voor een P1i?!?

Op eBay (klik op de foto voor een grotere versie) staat een P1i te koop waarvoor zo'n 1200 Euro geboden is!

Nee, het is geen speciale (gouden) uitvoering of zo maar hetzelfde toestel dat voor ca. 430 Euro ook gewoon in de winkel te koop is.

Aangezien de veiling al gesloten is en bieden op eBay redelijk bindend is moeten we er dus van uit gaan dat er echt iemand bestaat die dus bijna drie keer de losse winkelprijs betaalt voor een (tweedehands) P1i.

Dat is dus een letterlijk geval van 'Wat de gek er voor geeft'. . . Om precies te zijn heeft deze Engelse 'gek' er dus 797 pond voor gegeven.

Via: eBayGerelateerde links:
Wederom berichten over cameraprobleem bij de P1i
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Vergulde Shine op eBay te koop
PlayStation 3 voor $9000 op eBay verkocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.