Toestellen
15 mei 2006 - Ron Smeets

10MP Samsung camphone duikt op in Korea

Een typisch voorbeeld van de omgedraaide wereld. In Maart had Samsung op de CeBIT in Hannover deze 10 Megapixel camphone bij zich als wereldprimeur.

Welliswaar was het toestel toen alleen tijdens een persconferentie en achter glas te bewonderen, maar toch.

Deze week werd het toestel door de bloggers van Akihabara dan 'eindelijk' ook in Korea in het wild gespot en gefotografeerd.

Normaal werkt het toch vooral andersom en moeten wij het vaak maanden lang doen met berichten uit Azie alvorens we de toestel, als dat al gebeurd, hier mogen bewonderen.Gerelateerde links:
10 Megapixel camphone van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.