Nieuws
17 januari 2011 - Ron Smeets

1080p HD video van de LG Optimus 2X Speed

De LG Optismus 2X Speed heeft behalve een dual core processor ook een full HD (1080p) video opname functie. Op YouTube is een filmpje opgedoken dat met de LG Optimus 2X Speed opgenomen is, in full HD modus.

Letwel, om de video in full HD te bekijken moet hem in full screen modus zetten en 1080p selecteren. Dan krijg je de beste indruk van de kwaliteit. Enjoy!

Ik moet overigens bekennen dat ik niet bijster onder de indruk ben van de HD kwaliteit van deze video. Vooral de zoom functie zorgt nogal voor wat wazige beelden en bij mij stotterde het filmpje ook ietwat (terwijl ik toch een 20Mbit breedband verbinding gebruikte toen ik hem bekeek). Het zou natuurlijk met de 'compressie van YouTube' te maken kunnen hebben, Enfin, laat maar horen (reacties) wat jullie er van vinden. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.