Nieuws
05 augustus 2015 - Ron Smeets

100 OnePlus 2 uitnodigingen worden voor goed doel geveild op eBay Voor enkele honderden dollars steun je UNICEF en 'koop' je een uitnodiging

Ik ga niet opnieuw uitweiden over het feit dat de manier waarop OnePlus haar toestellen verkoopt. Iedereen weet inmiddels wel dat je een uitnodiging nodig hebt om er eentje te mogen kopen en dat die relatief zeldzaam zijn. Voor de onlangs geïntroduceerde OnePlus 2 zijn al meer dan een miljoen aanvragen ingediend. Om de potentiële kopers een beetje tegemoet te komen, en het UNICEF Tap Project te steunen, heeft OnePlus besloten om 100 invites voor de zwarte, 64GB versie, van de OnePlus 2 te gaan veilen op eBay.

Op dit moment zijn 50 invites op eBay gezet. Morgen volgen er dan nog eens 50. De winnaars van de veilingen kunnen hun uitnodiging om een OnePlus 2 te kopen vanaf 8 augustus tegenmoet zien. het toestel moet uiteraard apart afgerekend worden want het geld dat je voor de uitnodiging betaalt gaat naar het bovengenoemde goede doel van UNICEF.

De biedingen op eBay liepen op het moment dat ik dit artikel schreef uiteen van 200 tot meer dan 600 dollar, maar de veiling loopt nog tot zondag. Wil je dus echt heel erg graag een OnePlus 2 kopen, en ben je bereid daar extra diep voor in de buidel te tasten, en meteen een goed doel steunen? Check dan eBay.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.