Accessoires
12 december 2005 - Ron Smeets

100 Gieg Widescreen PMP

Ze zullen 'm niet voor niets de naam '2010' hebben meegegeven, maar of deze Portable Media Player van IUBI zijn tijd echt zover vooruit is weten we natuurlijk pas over ruim 4 jaar, of zoveel eerder als er iets beters op de markt komt. Ik gok op het laatste.

Hoe dan ook, IUBI heeft zojuist de PMP2010 met 100GB aan opslagcapaciteit, USB 2.0, Linux OS, 11cm widescreen scherm en TV opname functie gelanceerd voor nog geen 400 dollar.

De 2010 ondersteunt diverse video en audio formats, waaronder MPEG4, DivX, XviD, MP3 en WMA en weegt 175 gram.Gerelateerde links:
Eerste multimedia player GSM op komst
Samsung's nieuwe DMB Smartphone
Samsung MultiMedia GSM met WiFi
Siemens' multimedia navigatie GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.