Nieuws
07 september 2007 - Ron Smeets

100 dollar tegoedbon voor alle 'vroege' iPhone kopers

Ik kan mij niet herinneren dat dit ooit eerder gebeurd is. Ennuh. . . 'Eat your heart out, Nokia! ;-)

Steve Jobs heeft in een open brief op de site van Apple iedere iPhone koper die zijn toestel gekocht heeft vóór de prijsverlaging van 200 dollar die deze week bekendgemaakt werd een tegoedbon van 100 dollar toegezegd.

Daarmee worden early adapters, die niet alleen bereid zijn een nieuw product als een van de eersten uit te proberen maar daardoor ook vaak meer betalen dan diegenen die enkele weken of maanden afwachten, voor het eerst in de gadget-geschiedenis achteraf beloond voor hun vertrouwen.

De details van Apple's aanbieding zijn nog niet helemaal bekend maar wel is duidelijk dat het tegoed, natuurlijk, alleen in de Apple Store kan worden ingewisseld. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een iPod Touch? ;-)

Tja, je kunt zeggen van Apple en Jobs wat je wilt, maar ze weten de consument en concurrent toch telkens weer te verrassen!Gerelateerde links:
iPod Touch 28 september in de winkels
Europese 16GB UMTS iPhone op de Apple Expo?
iPhone prijzen en leverdatum op Amazon.uk
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.