Geruchten
28 augustus 2007 - Ron Smeets

100.000 dollar geboden voor de iPhone unlock software

Dat is wat de oprichters van FreeiPhoneForMoney claimen te willen doen in de komende dagen.

Zij zeggen dat ze een aantal investeerders hebben die bereid zijn 100.000 dollar te betalen aan de ontwikkelaars die een software unlocktool klaar hebben liggen maar die nu in een juridisch gevecht met AT&T gewikkeld zijn over de, volgens AT&T, illegale verkoop van die software.

FreeiPhoneForMoney claimt dat AT&T juridisch niets kan doen als de software gratis beschikbaar gesteld wordt. Zij roepen daarom de bedrijven die achter iPhoneSIMFree en UniquePhones zitten op om in te gaan op hun aanbieding de software voor 100.000 dollar vrij te geven.

Wie er precies achter het geld zit en hoe men denkt dit bedrag te gaan betalen danwel terug te verdienen wordt niet gezegd, maar mocht dit gerucht waar blijken te zijn dan is dat wederom goed nieuws voor iedereen met een gelockte iPhone binnen en buiten de VS.

Vooralsnog is het nog even afwachten maar er wordt op de site al gesproken over een release op woensdag om middernacht. Welke tijdzone wordt nog in het midden gelaten.Gerelateerde links:
UniquePhones stelt release iPhone unlock tool uit
Nog een software unlocktool voor de iPhone
iPhoneSimFree software unlocktool voor iPhone WERKT!!!
Hardware unlock handleiding voor de iPhone
iPhone Sim Free belooft nog deze week unlock software
Hackint0sh iPhone unlock methode werkt. . . soms
iPhone unlock software bijna klaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.